Design of a two-room apartment in Time Residential Complex

The design of a two-room apartment in Time Residential Complex was bought by the parents for their student son. But the clients also did not exclude the possibility that they themselves would live there or stay for a long time. Therefore, the interior was not focused on a specific age category. First of all, we tried to make the most convenient and functional layout of a small apartment. A kitchen and a living room were combined. We made a spacious full bathroom by combining a bathroom and a toilet with the use of the corridor area. As usual, we paid attention to the storage areas.

At the end of the design project, renovation works were ordered. Information on the renovation process may be found here.

Share on social networks:
Recent projects:
UP
Яндекс.Метрика